První polibek
O prvním polibku řeknu ti něco,
o prvním polibku plácne kdo kde co,
naše první líbání,
bylo jak na anděla lásky sahání.
Naše první spojení,
nás navždy promění,
našich rtů se dotýkání,
nás samotných poznávání.
Líbal bych Tě znovu a znovu,
v moři tužeb tu teď tonu,
naše první líbání,
v zákoutích srdcí tápání.
Míru lásky, kterou jsme si zvolili,
važíme tolika bolesti, kterou jsme pro ni prolili.
Máme to vše zahodit,
naše city k sobě ze srdcí zprovodit?
Přečteno 449x
Tipy 10
Poslední tipující: Labanda, Psavec, Jiná, CULIKATÁ, NikitaNikaT., vlcatko
Komentáře (2)
Komentujících (2)