zmije
Anotace: pro Tebe - a snad pochopíš?!
v srdci cit
a to ostrý jako břit
je to láska?
chtíč?
teď už jen nenávist
věř mi,lásko, ja chtěla víc.
oblečená a přece nahá
stojim tam před tebou
v rohu té místnosti
kam světlo nesvití
ti lásko pišu vzkaz
v klíně bolest tupá
v rukou prázdné doteky
a je to tu zas
jak hadrová panenka
svěšená ramena
a tisíc mostu dělí nás
a v hlavě slova
" běž si šlapat někam dál"
a pak jen vztek
a strach
a samota
a zase jen prázdno
a tak šlapu dál
ale jen do schodů
do schodů co vedou do pekla
srdce se svíjí jako zmije
co hřála jsem si na srdci
a zase jen tupá bolest v klíně
a peklo je jen sauna
když mám bez tebe žít
Přečteno 446x
Tipy 9
Poslední tipující: la loba, jitka.svobodova, Ejí, Iv, Mraveneček, rezina, Jiná
Komentáře (1)
Komentujících (1)