Anotace: Pro FadedLightBluePink
Jejku, pár slůvek a co to udělá? Moc hezké, milé a víš... tak nějak pro mne lehce vzpomínkové, na něco minulého jsem si vzpomněla, jenom to nebylo na stromě, ale to přecik nevadí... děkuju za to krásné dílko! ST!
29.06.2010 20:58:00 | NikitaNikaT.