Jsem Tvoje
Anotace: na to jsem tak dlouho zrála
...rozevlátá...
v myšlenkách a
ve tvém náručí...........
nic
všechno
zaručí
jen pocit
že kam chci vkročit
mne odmění
jak trávu kuropění
jak spočinu
ve tvé obruči
život mne naučí
a ta nekonečná láska
se cítí dnes...
Přečteno 372x
Tipy 5
Poslední tipující: Spidy, carodejka, CULIKATÁ
Komentáře (1)
Komentujících (1)