ST! Culíku, ta je tak líbezně hrává.. Umíš náramně kápnout do noty :-) Ahoooj, mávám na Tebe a přeju prima pastelkově barevný den :-)
30.06.2010 18:35:00 | Pevya
Děkuji Nikitko,já mám do večera pracovní,ale vám všem přeji,ať si užijete slunečných dnů.Však jsme se na ně dlouho načekali:)
30.06.2010 08:07:00 | CULIKATÁ
Culíčku, to se Ti náramně povedlo... já myslím, že mnohým se Tvá slůvka budou líbit a hezky je naladí do dnešní dne, které je opět slunečné s modrou oblohou, tak krásně čistou... Přeju Ti také krásný a pohodový den. :o) ST!
30.06.2010 08:02:00 | NikitaNikaT.