Žal v srdci
Anotace: ..láska bolí...obzválšť ta nešťastná..
Žal svůj v sklenici puškina utápim,
a kvuli té holce co já se natrápim.
Když se v její blízkosti ocitám,
svým srdcem rázem procitám.
Kolikrát přemlouvám hlavičku,
aby ji vyjádřila lástičku,
ale místo toho písám tuhle básničku...
Komentáře (3)
Komentujících (3)