Bolero..
Anotace: .. hviezda menom Diadém (Alpha Comae Berenices)
Vesmírne ticho zvuk kastaniet ruší
odkiaľ sa ozýva?
bajadéry náruč vo hviezdach tuším
do nej ma pozýva
z Vlasov Bereniky lákavý prísľub
objatí v tanci
bdiac blúdim súhvezdím, kam nemá prístup
nikto nespiaci
túto noc neprespím, jej meno spoznám
sama mi povie
ktorá z hviezd ľúbi ma láskou - nie zo sna
môj tanec s ňou je
bolero vyznaní citov až zo dna
prepadlísk srdca
Diadém - hviezda je smrteľne zvodná
.. a noc horúca
Přečteno 356x
Tipy 19
Poslední tipující: PIPSQUEAK, Holis, Psavec, Bíša, stmivani.na.lepsi.casy, Skywalker, WAYWARD, labuť, Květka Š., Hazentla, ...
Komentáře (3)
Komentujících (3)