Na konci duhy
Na konci duhy,
v jemných vlasech barevné stuhy.
Tvá vůně pronikavá,
o ní se mi zdává.
Do noci se potopím,
v té vůni se utopím,na stuhách udusím.
Klobouk,co volně ve větru se kymácí,
z mého dohledu se ztrácí.
Tak jako oči tvoje,
co smály se pomněnkově.
Stejná melodie,
stejného stroje.
Na konci duhy,
zapleteš mi do jemných vlasů
barevné stuhy.
Přečteno 394x
Tipy 2
Poslední tipující: Házté, CULIKATÁ
Komentáře (0)