Na křídlech lásky..
Anotace: jen tak si skládám písmenka...
Na křídlech bílých Pegasů,
když přiletí ke mě
tvůj polibek dlouhý,
když zajedeš mi do vlasů
rukou plnou vášně a touhy,
když zadíváš se do mých očí
tak víš,že se mi hlava točí
láskou.
Když na křídlech bílých Pegasů
přijdeš ke mě,lásko
jsi krásná,
něžná...vysněná
jsi blízká nikdy vzdálená
a já jsem TVÁ.
Přečteno 471x
Tipy 25
Poslední tipující: Dejfor, Behemot, Demedalex, vodnař, co zivot dal i vzal, Koza, Kars, Danger, zelená víla, bobi bobie, ...
Komentáře (3)
Komentujících (3)