toto se mi líbí:
Milá,
bylo by snadné,
nevidět,
neslyšet,
nepotkávat Tě,
zapomenout.
...
v jednom filmu jsem slyšela jednu dobrou větu, na kterou si pamatuju ještě dnes.
"neboj se zapomínat, boj se vzpomínek"
- je to prostě pravda, člověk zapomene, ale když začně vzpomínat, tak je to všechno v háji.
28.04.2011 19:17:00 | Najlin
Snadné nepotkávat,nevidět,zapomenout?není snadné zapomenout...pokud je někdo v srdci nezapomíná se,i když sejde z očí....ST!
02.07.2010 13:24:00 | Mraveneček