Anotace: ...
A každý začíná ta věčnost nanovo ;-)
09.11.2010 16:15:00 | Chancer
někdy je lepší neprocitnout- ale to jen tak na okraj. Měla bys psát pozitivně a tak všechno, když už máme první prázdninový den... no, měla bys, ale jsem ráda, že to neděláš! :)
01.07.2010 19:28:00 | její alter ego