Řekni mi
Anotace: aspoň něco bys mohl říct...
.
jsme lapeni svými sny
a doufáme v jejich splnění
lásko
řekni mi
proč tak bolí toužení
proč nezašeptáš do mých rtů
že už navždy budeš můj
že motýlí křídla nehoří
že chmýří z pampelišek
odnese nás do snů
kde voní to heřmánkem
s příchutí vřesu
že procitat budeme vedle sebe
a hvězda spadlá z nebe
splní nám jedno z našich přání
bez otázek bez reptání
změníme naše životy
opustíme jistoty
dotkneme se mraků nad vrcholky skal
necháme starý život, aby čas ho vzal. . .
lásko
řekni mi
proč tak bolí loučení
.
Přečteno 434x
Tipy 13
Poslední tipující: Alizarin, jedam, labuť, Psavec, CULIKATÁ, Niky88, drsnosrstej kokršpaněl
Komentáře (2)
Komentujících (2)