Ztracený
Zamilvaný blodím v Tobě,
jsem jako v cizím domě.
Přesto - zdá se mi, že Tě znám celý život,
jsme pasažéři letadla lásky a osud je pilot.
Srdce se mi rve když Tě opouštím,
monžá něčeho špatného se dopouštím.
Celého si mě změnila,
svůj pohár do mého si přelila.
Nechci vzpomínat jaké to bylo,
jak krásně se nám spolu mělo.
Nikdy Tě nepřestanu milovat,
s mříží mezi námi lomcovat.
"Chci být s tebou" si řekla,
koláč lásky pro mě pekla.
Umíš tak krásně malovat,
snad šla by si se mnou stanovat.
Jak červenáš se když řeknu, že si krásná,
pro nás hodně znamenal kemp Řásná.
Těším se na naše další chvíle,
romantický sen spolu sníme.
Přečteno 445x
Tipy 13
Poslední tipující: jedam, Labanda, zelená víla, Mraveneček, Psavec, Květka Š., UCET KE ZRUSENI, Kett, CULIKATÁ
Komentáře (3)
Komentujících (3)