Nasytit láskou
Anotace: chutná strava-breptací,to bude sluníčkem:))
Povečeřím srdeční šálek milování
protkaný něhou andělů
kde city tělu slastně sklání
pestrost barevných příběhů
po soustech odebírám touhy
vkrádá se tiše do dlaní
ptám se,zdali mohu
proniknout Tebou k snídani
rozkoší spolu spoutaní
-vítat nový den
Přečteno 475x
Tipy 43
Poslední tipující: Antares, lennerka, Labanda, Niky88, Taog, Malá Lucije, CRASH, mida, Vanilková Ninja, Bíša, ...
Komentáře (10)
Komentujících (10)