Myšlenka na FadedLightBluePink
Anotace: ...................
Myšlenkami jsem
ve stájích plných koních
kde jsem tě políbil
cítil vůni sena
ve tvých vlasech
viděl hvězdičky ve tvých očích
jsi tam šťastná
je to tvůj malý ráj
tvé místo ve tvém srdci
které nechtěl bych
aby ti ho někdo ukradl
budu ti ho bránit
s rapírem v ruce…
Přečteno 331x
Tipy 19
Poslední tipující: Dota Slunská, dream in emptiness, Aren, Sýkorka07, labuť, Laivindia, Bíša, Psavec, FadedLightBluePink, hermiona_black, ...
Komentáře (3)
Komentujících (3)