Jsem refrén Tvého pláče
Anotace: během pracovní "morálky" ve slunném odpoledni...asi z toho vedra :)
. . .
Jsem refrén Tvého pláče,
zralý banán za totáče,
malé přelétavé ptáče
i kůrka chleba pro boháče.
Jsem palivo do tryskáče,
dáma nejíc uzenáče,
něžný kotník pro přeskáče,
poslední rozinka do koláče.
Jsem triumf v síle rváče,
v noci ztěžklá víčka spáče
a deska, která skáče:
"Refrén Tvého pláče...
...če
...če
...če
Chceš mě za spoluhráče?
...
Přečteno 437x
Tipy 8
Poslední tipující: ziriant, Isquieasuus, Mbonita, Krahujec, Boudicca, Romana Šamanka Ladyloba
Komentáře (0)