Budiž lásce lehká zem
Anotace: ...a co jí teď máme říct?!
Budiž Lásce lehká zem,
kopali do ní a vláčeli ji tou bahnitou zemí,
plašili ji a musela se ukrývat,
tak nechala je s jejich osudem,
tak vzala jim radost z rozednění,
by nemohli ji utýrat.
Trpěla Láska,
výčitkami ubitá,
prosila o život,
prosila o místo, kde může být.
Nechtěla ublížit,
když z ran procitá,
tak aby přežila,
musela se hluboko ocelí ohradit.
….a co jí teď máme říct?!
Přečteno 396x
Tipy 2
Poslední tipující: Elisha, CULIKATÁ
Komentáře (2)
Komentujících (2)