Přání
Anotace: kéž bys zůstal navždycky sám.
Ne sice sama,ale hůř než sama
A vzpomínky pálí
Jako whisky co dolévám
A z lásky zbyl jen popel od cigaret
Co si za domem kouříval
Slzy už došly..tak jen proklínám
Sebe..za tebe..
Unavená ze světa,špíny a lží..
Do noci křičím přání svý falešný
Už tě nevidět a zapomenout
Odolat touze a být zas tvou
Nenapsat sms a nekouknout na face
Jestli si štastný
Doufám že ne
Přeju ti smůlu
Tak na tisíc let
abys už zůstal navždycky sám
a já se ztrácím v orgiích pomsty
s tím pánem od naproti
Přečteno 369x
Tipy 6
Poslední tipující: jitka.svobodova, Elisha, Ejí, labuť, mida
Komentáře (3)
Komentujících (3)