Kdy svítáš..
Anotace: ... to jsme se poznávali den a já nechtěl znát, kdy slunce svítá, protože jsi mluvila srdcem a hřálo tak blízko... a teď je také ráno, jiné, modráskově zpívající
Noc tiše usíná
a Ty jdeš po kraji
s copánky svázaných voňavých vlasů
Dívčino líbezná
ráda mi zatajíš
ohlídáš červánky na stéblech času
Jestli se setkáme
kde zvonky strádají
po rose kopretin budeš se ptát?
Deště v nás rozdáme
krůpěje slétají
na louce v jitrocel mák zvlčí snad
Tvým jitřením
se vnořím až ztrácím .. svou zem
přán Tobě být .. blíž Toužím a toužím že jsem
Když řeka zašeptá
v dálavách čeká ji
slaná tvář moří v samotách vln
V přístavu nelehká
jsou bytí, c'est la vie
plující lodičkou nezkrotných srn
Nech ať Tě nenechám
ať klidně roztaji
v saténu pomněnek jsme chill out s čilou
Se srdcem býval sám
a teď již nehraji
za chvíli přiznám ros i pod peřinou
Snad zakletím
se zbořím jak lovec uloven?
Proplouváš.. s tónem řas.. a skrýváš diadém
Blíž vyznání
se šeřím .. zněžnělý kouzlem
při líbání jsme křídly
ač spolu jsme den
kdy svítáš..
Přečteno 521x
Tipy 33
Poslední tipující: Vanilková Ninja, Ráchel, šuměnka, WAYWARD, Lady L, Krahujec, Lota, Pevya, hašlerka, Dota Slunská, ...
Komentáře (5)
Komentujících (5)