Poslouchej
zpívám Ti po vánku
tiše a nesměle
písně pletených copánků
kterými hladím přátele
létem voní lásky čas
duhové ráno mlhou zní
zvonky štěstí rozcinkaly v nás
křišťálem lásku poslední
věrné srdce směr nezmění
jsme si navždy souzeni
blankytem zní milostné souznění