V moři
Má posmutnělá duše
hledá v moři prázdné mušle
V dlaních písek prosívá
na rtech kapička touhy usychá....
Paero zahalí teď mé tělo
sluníčko by ho rádo chtělo
Slaná voda,vlny z oceánu
neskončím na dně v kormoránu...
Jako mořská panna, proměním se
plátky růží po vlnách, rozpustí se
Všechna krása splyne v jedno
tajemství i láska,zbyde jen temno...
Voda čirá a bez kalu
má duše je čistá a bez žalu
Tak pluj se svou lodí dál
zapomeň na mne,vždyť jsi Král...
a Já moři,budu vládnout dál.....
Přečteno 428x
Tipy 22
Poslední tipující: Chico1, Bíša, Niky88, hašlerka, Radek.oslov.Šafárik, mida, Psavec, labuť, Kapka, Jeněcovevzduchukrásného, ...
Komentáře (4)
Komentujících (4)