Letní lásky
Anotace: je léto,čas lásek a milostných večerů pod hvězdamy
Sbírka:
Střípky lásky
Svět zahalil se pláštěm nachovým,
jahody daly chuť polibkům,
léto otevřelo náruč láskám bláhovým...
Cesty obuly nohy do toulavých bot,
slunce žhne a pálí,
ptáci pustily se do milostných not.
Hříšné flamengo udává teď směr,
vánek nese krajem tichý vzdech,
proud řeky chladí touhu nahých těl...
Amor skotačivý každému moře lásky darem dá,
nikdo není sám,
každý svou sladkou Julii má....
Přečteno 472x
Tipy 30
Poslední tipující: Gabrielle, Vanilková Ninja, 666 Idiot MCR, stravla, Divoženka1, vodnař, Květka Š., Labanda, Básničkáříček, carodejka, ...
Komentáře (4)
Komentujících (4)