Náruč noci..
Noc je dnes má,
čodoládově se mi vysmívá.
Její náruč třpytivá je,
ve hvězdách hraje jinotaje.
Sedím na jejím molu
a u kotníků Venuši,
být tu tak sami, spolu,
zaprodal bych svou duši.
Širá ani nedohlédnu,
zdá se být na dosah,
centimetr a sáhnu ke dnu,
až na nebeský práh.
Noc je dnes má,
hříčka snů, tak sametová
až komet kvetou těla
nesměle do nedospěla.
Přečteno 464x
Tipy 32
Poslední tipující: Rama_Maslova, Písklátko, Sweet KiWi, Bíša, K.k.k.Kajluška, jedam, LeeF, hašlerka, Myrja, divoska_jaja, ...
Komentáře (5)
Komentujících (5)