Na stejný frekvenci, ve stejný posteli
vím, že až tě zase potkám,
na stejný frekvenci
ve stejný posteli
budu se zbytečně snažit odsát
všechnu vlhkost z tvojí kůže
zase si budem rovni v tom,
co oba chceme.
A nebude žádný zejtra,
protože už tak dlouho
nebylo žádný včera.
Přečteno 341x
Tipy 15
Poslední tipující: Taog, Psavec, Descardea, Neldor, labuť, Fighting Dreamer, hašlerka, WAYWARD, CULIKATÁ, ziriant
Komentáře (2)
Komentujících (2)