Anotace: Jedna šuplíková.V té době mi nebylo nejlépe a tak jsem se vypisovala s bolesti.
Je krásně napsaná a tentokrát je dobře,že je šuplíková a tedy,že už nebolí!:-)
14.07.2010 22:15:00 | střelkyně1
je to zvláštní, někdy ti nejbližší bolí nejvíce, ale tak je to vždy.. napsala jsi to krásně, je to bolavé, ale jemně, něžně podaná bolest.. člověk by se jí neměl podávat, ..
07.07.2010 20:17:00 | zelená víla
Tamarko,ta je bolavá
smutek duši dodává
snad už dnes Tě žal netrápí
a Tvé nitro v štěstí se utápí:))
posílám culíka:))
06.07.2010 19:13:00 | CULIKATÁ