Tvůj kronikář
Anotace: Od jistého dne... :-)
Na rám Picassova obrazu
jsem si dovolil
nakreslit tvoji krásnou tvář.
Za horka i za mrazu
jsem ti, lásko přislíbil
že nebudu už nikdy lhář.
Ve ztrátě z nálezů
jsem tě potom políbil
a odvedl před oltář.
Co z dubových pařezů
někdo tiše vyrobil
a od toho dne, jsem tvůj kronikář.
Přečteno 344x
Tipy 14
Poslední tipující: Vanilková Ninja, Kett, Psavec, hašlerka, Descardea, labuť, Neldor, CULIKATÁ, ta.cupka., Dekadence, ...
Komentáře (4)
Komentujících (4)