Černý anděl
Anotace: ..dlouho byla někde schovaná, a pak najedou..přišla
Andělská křídla v kapkách deště,
provazce z nebe stříbrem protkané,
zlatavé plameny nevyzpytatelného ohně
a její tvář, tajemná a bílá, mezi dvěmi křídly.
Smutné oči panenky v černých šatech,
rudé perutě a sálající teplo ohně,
ohně, který neuhasíš, ale přežiješ
jen s vypálenou dírou v srdci.
Otevřená jizva, bodavá bolest vzpomínek,
černá samota v noční bouřce,
bílá tma a stříbrný déšť,
nevyslovená slova a nezodpovězená proč.
Jen táhlé ticho mezi dunivými hromy
tlukotu jejího srdce,
krev pryštící z dlouho otevřené rány
stále nezarůstající...
Přečteno 385x
Tipy 15
Poslední tipující: Romana Šamanka Ladyloba, UCET KE ZRUSENI, TetaKazi, Teop, hašlerka, WAYWARD, labuť, Kett, Mbonita
Komentáře (3)
Komentujících (3)