Paprsky slov
Paprsky slov vyslal jsem k tobě
složené z písmen namísto fotonů
Tak pošli je na zpět, nebo ti utonu
v temnotě prázdna- zavřený v hrobě
samoty…
Paprsky slov k tobě spěchají,
ať rozzáří na chvíli nebe ztemnělé
Ať mohu ti říct malinko nesměle,
že ledy na hvězdách za chvíli roztají
pod žárem mé lásky…
Přečteno 365x
Tipy 4
Poslední tipující: Pevya, CULIKATÁ, Fighting Dreamer
Komentáře (0)