Opojení láskou
Opojeni láskou sklízíme ovoce,
co jsme si pracně zaseli,
rostoucí klíčky jménem emoce,
zalejvat vodou jsme museli,
chtěli, toužili....
Postupem času rostly klíčky,
až v sílu kmene,
snad na něm nejsou už flíčky,
srdce z kamene,
rozhýbal malichernými sklíčky,
úsměvem co nepodobá se jinému...
Vyrabovanou číši povedlo se zas naplnit,
tekoucím červeným vínem,
nečekaně rozbít zeď a fantazii odklonit,
nebo spíš pustit na plné obrátky,
a kochat se šedým stínem,
skrývající ne jednoho ale dva...
Přečteno 449x
Tipy 22
Poslední tipující: PIPSQUEAK, Gabrielle, al-pacino, Dota Slunská, Vanilková Ninja, Kapka, Psavec, zelená víla, Mbonita, borůfkovej shit., ...
Komentáře (4)
Komentujících (4)