Víla z rybníčku
Anotace: poslechla si smutnou písničku...
Dnes jsem si poslechla
jednu smutnou písničku
Vtáhla mě do děje na malou chviličku
Smutná je víla v malém rybníčku...
Prosí dlaní zlatou rybičku,vrať čas
a nespěchej na tu dušičku,kterou chceš
mít v tom malovaném hrníčku...
A tak sedí na kameni u rybníčku...
Kouká smutně a říká...Měsíčku
pomoz mi sundat to srdce z kolíčku
Je omotané smuteční páskou
uzdraví se jen krásnou Láskou....
Ze slz ti věnuje krásný dárek
z perel třpytící se nádherný zámek
Klíč, ten najdeš uvnitř sebe,odemkni
ho jen s Láskou ke mně....
K víle z rybníčku,co má smutnou dušičku....
Přečteno 368x
Tipy 17
Poslední tipující: Vanilková Ninja, Bíša, Linzerka, Niky88, Doradan, Jiná, ilona, sobý hnusec, mida, zelená víla, ...
Komentáře (3)
Komentujících (3)