konečně už se vrať..
jsem paluba, ty záď
jsem nebesa, ty zem
jsem vonná pomáda, ty hydratační krém...
27.07.2010 20:06:00 | šuměnka
je dost jiných chlapů,
který hledaj tu svou
a taky tápou
08.07.2010 08:43:00 | Romana Šamanka Ladyloba
Nevrátí se
A ty to víš
Lpění na minulosti
Jen prodlužuje kříž
Jenže
Někdy je lepší
Stesk a smutek
Než nemít zcela vůbec nic
Strach z prázdnoty
Umí nejvíc vyděsit
08.07.2010 08:33:00 | Romana Šamanka Ladyloba