Odešla jsi
Anotace: Smutek rozchodů, bolest probuzení.
Hořkost hoře.
Smutku hora,
hořekují
řeky slz.
Slzy pálí.
Solná pole
vyschlých slzí
nerodí.
Prázdno rána.
Tichem zazní
rána prázdna
do srdce.
Šlehnou ostře
důtky slov tvých
telefonem
vyřčených.
Odešla jsi...
Navždy.
Přečteno 307x
Tipy 3
Poslední tipující: Ejí, CULIKATÁ
Komentáře (0)