2 tlustý věty
netoužím po tom,
abych psal dlouhý romány
když chci něco říct
stačej mi
2 tlustý věty
a tvoje oči
jsem básník
a začátečník.
A jsem taky dělník
(z Babylónský věže)
při práci pozoruju nebe
a po práci Tebe.
Přečteno 287x
Tipy 6
Poslední tipující: Koza, al-pacino, Malá Lucije, CULIKATÁ, Boudicca
Komentáře (1)
Komentujících (1)