Víš...
Víš, jak voní moje vlasy?
jako nasbírané kapky ranní rosy
Víš, jak chutnají mé rty?
svůdně,po ostružinách a víš to jen Ty...
Víš,k čemu přirovnáš můj smích?
když z ničeho nic začne padat sníh
Víš,proč mám pod okem malou vrásku?
mračila jsem se na svou první dětskou lásku...
Víš, proč se mi zdají sny o lásce?
spím tajně na velké dlani,jako v pohádce
Víš,proč se jmenuji Kateřina?
abych se Ti tajně do snů vpila....
Víš,že je někdy slunce zrádné?
hojivé rány,pak jen vítr schladne
a v dešti vždycky moje síla byla
jsem narozena ve znamení...Ryba...
Přečteno 439x
Tipy 28
Poslední tipující: Amable seňor Marek, Radek.oslov.Šafárik, Divoženka1, labuť, mida, hašlerka, Psavec, Jiná, vodnař, malá slečna, ...
Komentáře (6)
Komentujících (6)