Samota
Je to jen okamžik v duši smutek mám
S velikého štěstí jsem najednou zase sám.
Ač hledám naději již zmizela v dáli.
Jsem plný pocitů které jako by naříkali.
Stojím a hledám jiskru naděje jež mě povede
Přemítám trápím se vzpomínkou na tebe
A někde v duši zůstává už jen plamének malí
Jen jiskrička malá že jsme kdy o sebe stáli
Hledím na nebe a cítím se sám
Jsme jako měsíc jež nad sebou mám
Ač obklopen něžností a jasem hvězd
Namohu najít cestu jak tě za ruku vést.
Kolem voní stromy a opájejí mě svojí vůní
Ale já to necítím já po tobě stůni
Ač vím že pravdu má a že nelze touhu naplnit
Neumím si poručit abych nesměl o tom snít
Tak stojím sám a srdce zjisvené
Snažím se krutě zbavit toho plamene
Jež spaluje jej a krutě zžírá
A hledám jak navrátí se mi síla
A již naději vidím jež mě možná spasí
Je třeba dělat věci jež lásku asi zhasí
Pak bud Šťastný a ty budeš mít klid
Neb nesmím tě zarytou v srdci mít.
Já nechci býti sám a ten kdo se trápí
Vždyť jsme muž a mi jsme přeci chlapy
Vyženu s hlavy ten nesmyslný cit
A ví mže pak nám oboum bude mnohem líp.
Chtěl jsem nechat plynout té lásky žár
A svěřit se ti celí a brát to jako od boha dar
Však nyní vím že tvá touha je jiná
Já cítím se sám a tak jediné mi zbývá?
Přečteno 472x
Tipy 11
Poslední tipující: Gabrielle, Rootness, Psavec, Pevya, ta.cupka., slza29, CULIKATÁ, Květka Š., Mbonita
Komentáře (3)
Komentujících (3)