V samotě
Co to srdce moje postrádá?
Ženu, jež měla by mne ráda.
Ženu, jež milovala by mne zcela.
Ano, taková chybí mi do cela.
Bez lásky cítím se tam sám,
už dlouho tenhle pocit mám.
Snad změní se to ještě jednou,
a prožiji opět lásku jemnou.
Na ty dny se těším...
Přečteno 346x
Tipy 2
Poslední tipující: Mates.21, 4LJFilip
Komentáře (2)
Komentujících (2)