Krásný den je jen s tebou
Anotace: S láskou musíš opatrně
Krásný den je s tebou,
s láskou a něhou.
Chci ti říct,
že pro mě jsi víc.
Než vědět můžeš,
už si nepomůžeš.
Pač zamilovaná do tebe těžce jsem,
je to náš krásný sen.
Tak musíme opatrně,
at se z něj nevzbudíme...
Přečteno 524x
Tipy 2
Poslední tipující: Nekonečnost
Komentáře (0)