Tys nadějná beznaděj
Anotace: Tys nadějná beznaděj
Tys nadějná beznaděj
Tys pro mě byla a budeš vším
tys květem který já nikdy nevytrhnu.
Tys slunce na nebeské klenbě mého života,
tys krásným divem.
Tys cesta po která chci jít,
tys byla a budeš pro mě velký div.
Tys jako věčný ve mě žár,
tys důvod proč nevzdávám se svých snů.
Tys studna ze které chci pít,
tys nejkrásnějším veršem v básni života.
Nadějná beznaděj ted doráží
nadějná beznaděj ted souží.
Nadějná beznaděj to důvod,
nadějná beznaděj to důsledek.
Nadějnou beznaděj chci s Tebou překonat,
cestu trnitou s tebou vykonat.
Nadějná beznaděj bude poražena,
nadějná beznaděj se změní.
Pak bude jen naděje,
naděje v lepší zítřek.
Jen
TY
a
Já
Přečteno 454x
Tipy 5
Poslední tipující: Vanilková Ninja, ta.cupka., malá slečna
Komentáře (1)
Komentujících (1)