S láskou, Jana

S láskou, Jana

Anotace: Inspiraci mi byla znama pisen, rekla bych ze moje osudova pisen...

S láskou, Jana

Dlouho jsme byli přátelé,
ale já dávno věděla,
že mě očarují tvé oči nesmělé
a to jsem je dlouho neviděla.
Každý ví, že láska jednou přichází,
a já věděla, že přijde i k nám,
jako tu noc, na kterou vzpomínám,
a tvé obětí, jež mi schází.
I tys cítil to napětí mezi námi,
byli jsme milenci pod hvězdami,
ale já odešla a dnes ti posílám
dopis o lásce, kterou v sobě mám.

S láskou, Jana.
Už jednou vysněného dostala,
nikdy však nenašla ta slova správná,
ale já vím, že dnes se odhodlala
a píše ti dopis S láskou, Jana.

S láskou, Jana.
Vzala si tvůj obrázek a přemýšlela
a když se dívala do hvězd zrána,
tebe v odraze nebe viděla,
tak teď ji nebraň, když píše S láskou, Jana.

Možná, že nebude čas na romanci,
možná nestihnu vlak k tobě,
ale i tak si nechávám naději a šanci,
že jsi silný, v této době.
Jak dlouho už jsme daleko od sebe?
Dnes posílám ten dopis pro tebe.

S láskou, Jana.
Už jednou tvou lásku dostala,
slova už byla napsána,
ale nikdy ti je neposlala,
ale já vím, že dnes ti ta slova,
S láskou, Jana, napíše i znova.

S láskou, Jana.
Měla by vědět na co myslíváš,
třebaže myšlenka maličkostí zvaná
ji pomůže rozpoznat, koho v srdci máš,
a tak píše S láskou, Jana.
Autor Juřinka, 11.07.2010
Přečteno 355x
Tipy 1
Poslední tipující: CULIKATÁ
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.7.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí