..láska ve všech pádech..
Anotace: Edice: Nočního předUsínání
Ta LÁSKA všemocná a její tváře mnohé.
Přichází bez svých hoj. Odchází bez svých sbohem.
Té LÁSKY pozemské nebývá k nabažení.
Zjeví se tam, kde je. A mizí tam, kde není.
Té LÁSCE k povděku a také k povznesení.
Vcházívá bohatá. Prchává bez všech cenin.
Tu LÁSKU chráníme. A pak s ní bojujeme.
Přirazí s resumé. Odlézá pláč a řemen.
Ach LÁSKO voláme. Křičíme z plna hrdla.
Přiletí se zájmem. Odlétá značně ztvrdlá.
O LÁSCE básníme, pějeme na ni ódy.
Připlouvá s potleskem. Pryč nese ji proud vody.
S LÁSKOU jsme v souznění k nebeské harmonii.
Rodí se v naději. Nechť zmírá v těch, co žijí…
Přečteno 398x
Tipy 16
Poslední tipující: Maura, labuť, jedam, Zasr. romantik, Bíša, hašlerka, Květka Š., CULIKATÁ
Komentáře (6)
Komentujících (6)