Nezvládnuté kompromisy
Anotace: ...a proto se loučím...
. . .
Už to není jako kdysi,
nezvládáme kompromisy.
Bojuješ o kousek svého bytí
a jde nám jenom o přežití.
Jsme spolu a přesto každý sám,
pryč jsou ta slova "Já všechno Ti dám"!
Je to jinak po těch letech,
už nemluvíme o úletech.
Dovol mi přání dobrého jitra
a užijme si posledního Zítra...
. . .
Přečteno 628x
Tipy 19
Poslední tipující: Gabrielle, bobi bobie, Izza, Psavec, Zasr. romantik, hašlerka, Romana Šamanka Ladyloba, slza29, rezina, CULIKATÁ, ...
Komentáře (3)
Komentujících (3)