Stejně
Anotace: jenom takové nic moc pocity trucující v mé duši
Stejně tě mám ráda
přestože tolik nadějí
bláhových
zůstalo venku stát
Stějně tě mám ráda
protože s tebou
se dalo krásně smát
Stejně tě mám ráda
i přes realitu
že ty mě
nemáš rád
Přečteno 473x
Tipy 3
Poslední tipující: susana načeva, kroužek
Komentáře (4)
Komentujících (4)