Umírá..
Anotace: na nešťastnou lásku
Přehlcena nesplněnými sliby,
kouřící jednu silnou cigaretu za druhou,
pijící tvrdý alkohol,
pojídajíc celé plato prášků na spaní,
umírající na nešťastnou lásku,
s chomáči vlasů vyrvanými vzteky z hlavy,
překypuje stále tou stejnou láskou
jen k němu...
Přečteno 318x
Tipy 2
Poslední tipující: Muchula
Komentáře (0)