dal ji přednost
Anotace: tim odmital svůj úděl
Zmučená nešťastnou láskou ke svému zesnulému muži,
Protože tím, že jí dal přednost znamenalo,
že odmítal svůj úděl.
Jeho jméno nesmí být prozrazeno,
pokud chce naopak vy svůj úděl přijmout...
Přečteno 419x
Tipy 6
Poslední tipující: Vlk v rouše, Muchula, ta.cupka., Skalsky Pavel
Komentáře (1)
Komentujících (1)