Analgézie lásky
'
Poražen balvanem denního shonu
domů se večerem navracím k Tobě,
rezervy na nule, pobledlá tvář,
nahlodán, zaprodán moderní době.
Zdá se, že padnout jen na lůžko svedu,
konec je žití vysněných chvilek,
stačím jen hlesnout: "Miláčku můj,
nesu Ti kytičku konvalinek."
Polibky díků Tvých, slova jsou zbytečná,
paže nás hýčkají v državách objetí,
poháněn něhou Ti vycházím vstříc,
lanoví citů sváže nás vzápětí.
V chemii našich těl rozum je udolán
a smutky vmeteny v propasti času,
dávám Ti sebe, Ty se mi rozdáváš,
v souznění duší hledáme spásu.
Pak už nic nebolí, zas plni jsme sil,
beztížná lehkost prostoupí tělem,
v průniku dlaní a žíznivých rtů
láska je zázračným léčitelem.
.
Přečteno 331x
Tipy 23
Poslední tipující: Kapka, Maura, labuť, jita.1965, Holis, Psavec, Kars, Mbonita, Sisinka, hašlerka, ...
Komentáře (8)
Komentujících (8)