Jsem Mausinkou, Jsi Kulíškem
Anotace: Protože jsme od sebe daleko..
Kdybych byla malým ptáčkem,
za Tebou snadno bych doletěla.
Vzpomínky bych pochytala igelitovým sáčkem¨
a nikdy bych se nevracela.
Kdybys byl krásným motýlkem,
lákala bych Tě na kytičky.
Letěl by si za mnou nocí i dnem,
přes měsíc a přes hvězdičky.
Nejsem ptáčkem,
neumím chytat vzpomínky sáčkem.
Nejsi motýlkem,
nepoletíš za mnou nocí ani dnem.
Jsem Mausinkou
a šla bych za Tebou až na konec světa.
Posílám Ti alespoň pusinku malinkou,
aby měla smysl moje věta.
Jsi Kulíškem
a jen s Tebou jsem horzně šťastná.
Jsi mým nejkrásnějším smíškem,
láska je to víc, než jasná.
Chybíš mi..
Přečteno 379x
Tipy 8
Poslední tipující: pulita alma, Sisinka, CULIKATÁ, Boudicca, Radek.oslov.Šafárik, Zasněný básník
Komentáře (2)
Komentujících (2)