Neskutečnost
Jsi zázrak jako sen,
promlouváš ke mně v něm.
Já váhám a čekám
jakou odpověd ti dám?
Utíkam pryč od sebe.
Chci spočinout v náruči od tebe
a pak ti zašeptám tiše:
"Je to vážne všechno klišé."
Přečteno 393x
Tipy 4
Poslední tipující: Boscai, Anura, CULIKATÁ
Komentáře (2)
Komentujících (2)