Zlatovlásce
Zacházím příliš daleko?
Lásko? Když cítím to co cítím?
Ano, mám ten slabý pocit.
Tohle víš jen a jen Ty
otázka, na kterou není odpověď
Víš to, cítíš to…
laskat tvé kadeře
až na pokraj svých sil
smrti se nebojím když hladím tě
koncept lásky a chtíče argumentem mi je
odpusť Venuše má
Moře slov nevystihuje
idealizmus tvého bytí v mém srdci.
Lidskost, jemnost, citlivost
určuješ mi směr, kterým jíti mám.
Jsi kompasem mé mysli,
ideál mého života, ideál mých snů
Tvou tvář v srdci vtisknutou mám
existovat ve tvém světě je mým přáním nejhlubším
Přečteno 380x
Tipy 5
Poslední tipující: Makula, Malá Lucije, ta.cupka., Sisinka
Komentáře (1)
Komentujících (1)