Symfonie ticha
Anotace: lehni si do trávy a poslouchej ten nejkrásnější koncert co znáš...
Kde plavou červánky
před setměním dne,
tam přijdou i hvězdy
a symfonie klidu
nechá své tóny dlouze hrát.
Tam kde ten orchestr
rozehraje úvodní árii,
tam já chci být v trávě
a poslouchat tiché běsnění,
pod taktovkou nebe,
když přichází setmění.
Smyčce oblaků hrají prim,
pod klávesami slunce paprsků,
které pomalu odezní,
když už vím...
že zahrají tiché flétny hvězd
a měsíce lesní roh,
nechají symfonii ticha na plno znít,
a bude dlouhá a krásná...jak dva lidi
co spolu chtějí být...
Přečteno 734x
Tipy 13
Poslední tipující: Radhuza, hanele m., Matsuyama Tatsuko-chan, Tanecnice, Boscai, 4LJFilip, Psavec, Marfuša, Květka Š., CULIKATÁ
Komentáře (11)
Komentujících (7)