Anotace: ...
Léto je plné laskomin
dá horkou náruč, kout i stín
a ponoří Tě do hladin
Až zvon uděří do hodin
a zazní hlásek hrdliččin
pak teprv okus jeřabin
i lásku krásných konkubín...
14.07.2010 07:43:00 | šuměnka
léto je plné laskomin..
:
trs dozrálých borůvek
ukrývá se za modřín,
houbami se chlubí bor
kam zajde i přes svůj věk
laskomin chtivý senior
:o)
Jiří senior
13.07.2010 21:23:00 | j.c.
...poduškou remízku nese se sten,
už jsou si na dosah, není to sen,
láska už dozrála milencům v objetí.
A že mrak malý občas kol přeletí,
za roky spolu přivykli už...
ano,léto je plné laskomin!
:-))
13.07.2010 17:43:00 | Sisinka
Do doušku vody pár kapek láskové esence,
to je ten správný letní nápoj pro roztoužené milence .. mňam .-)
ST! :o))
13.07.2010 15:10:00 | jita.1965